Zájezd seniorů do Východních Čech

01.09.2023 10:18

Z dotace Karlovarského kraje jsme letos pro seniory uspořádali velmi zdařilý třídenní výlet do Východních Čech. navštívili jsme Třebechovice, kde jsme si prohlédli kulturní památku - Proboštův pohyblivý betlém, pokračovali jsme do Opočna, kde jsme navštívili zámek, odtud jsme odjeli do Dobrušky, k prohlídce domku F.L.Heka a památkníku Františka Kupky. 

Ubytování jsme měli v Náchodě odkud jsme následující den odjeli na prohlídku roubeného kostelíka sv.Jana Křtitele, do Slavoňova, který je významnou panátkou začleněnoou do  UNESCA. Odtud jsme pokračovali do Nového Města nad Metují k prohlídce města a následně zámku. Večer většina našich seniorů využila k prohlíce večerního Náchoda a posezení a pobavení na předzahrádce na náměstí.

Poslední den js me strávili v Babiččině údolí, které jsme si prohlédli a pak již po obědě následoval odjezd domů. Výlet se všem velmi líbil a všichni byli spokojeni. dotaci od Krajského úřadu jsme plně využili ve prospěch našich seniorů k návštěvě míst, kam by se semi neabyli schopni dostat.